Tuotteet

Nämä Jacobs-kahvit ovat saatavilla Keskon ja SOK:n hyvin varusteltujen ruokakauppojen sekä Rajamarketin valikoimissa.

 


Krönung classic

Jacobs Krönung Classic on ollut yksi saksalaisten suosituimmista kahveista jo vuosikymmenien ajan. Tämä lumoavan aromin omaava makuelämys on ollut saatavilla vuosikymmeniä myös Suomessa!

Keskipaahtoinen, Jacobsin tunnusomainen aromi. Paahtoaste 3/5.

Tuote on saatavana 500g pakkauksessa.


Krönung MILD

Huolellisesti valikoidut pavut ja erityinen tapa paahtaa pavut makeaksi ovat Krönung Mildin lempeän ja täyden aromin salaisuus!

Keskipaahtoinen, mieto ja miellyttävä. Paahtoaste 2/5.

Tuote on saatavana 500g pakkauksessa.


Krönung KOFEIINITON

Jacobsin ajaton kestosuosikki on saatavilla myös kofeiinittomana versiona, jonka valmistuksen aikana kofeiini on suodatettu pois muuttamatta kuitenkaan tuotteen pehmeää aromia.

Keskipaahtoinen, runsasarominen. Paahtoaste 3/5.

Tuote on saatavana 500g pakkauksessa.


 


JACOBS CREMA -kokonaiset kahviPAvUt

Kahvintekijöille papuja, joiden paahtoa on hiottu jo vuodesta 1895.

Keskipaahtoinen, täyteläinen ja tasapainoinen. Paahtoaste 3/6.

Tuote on saatavana 500g pakkauksessa.JACOBS KRÖNUNG -pikakahvi*

Pakastekuivattu pikakahvi, josta teet täydellisen pitkän tumman kahvin täyteläisellä aromilla. Tyylikäs lasipurkki säilyttää kahvin aromit tehokkaasti.

Voimakas ja mausteinen aromi. Paahtoaste 2/5.

Tuote on saatavana 100g pakkauksessa.

*Pakastekuivatun pikakahvin tuotanto alkaa samalla tavoin kuin muunkin kahvin. Paahdetuista kahvipavuista valmistetaan vahvaa kahvia, joka pakastetaan noin -40 asteeseen. Tiiviissä kammiossa ilmapainetta alennetaan, minkä ansiosta tuotteessa oleva vesi haihtuu (sublimaatio) ja vain kahvi jää jäljelle. Jauhe pakataan ja lisäämällä jälleen vettä laadukas kahvi on hetkessä valmis nautittavaksi.


JACOBS cronat gold -pikakahvi

Pakastekuivattu* pikakahvi, josta teet täydellisen pitkän tumman kahvin täyteläisellä aromilla. Tyylikäs lasipurkki säilyttää kahvin aromit tehokkaasti.

Mieto ja pehmeä aromi. Paahtoaste 2/5.

Tuote on saatavana 100g pakkauksessa.

*Pikakahvin valmistuksen pakastekuivatusmenetelmä keksittiin 1930-luvulla ja Yhdysvaltojen asevoimat käytti sitä 2. maailmansodassa penisiliinin viemiseksi haavoittuneille etulinjaan ja pian myös sotilaiden kenttäkahvittamiseksi. Ihmeellistä kahvia eurooppalaiset kutsuivat “American coffee”:ksi, jota juotiin isoista mukeista. Suomeen pikakahvi tuli Maxwell House-merkillä 1950-luvulla.


JACOBS Cronat gold -PIKAKAHVI (täyttöpussi)

Jacobs Cronat Gold -pikakahvi jälleensuljettavassa pussissa, joka kulkee helposti mukana esimerkiksi retkellä. Voit myös täyttää tyhjentyneen lasipurkkisi.

Pakastekuivattu pikakahvi, josta teet täydellisen pitkän tumman kahvin täyteläisellä aromilla. Jälleensuljettava täyttöpussi säilyttää kahvin aromit tehokkaasti.

Mieto ja pehmeä aromi. Paahtoaste 2/5.

Tuote on saatavana 150g pakkauksessa.


 


JACOBS Lungo CLASSICO -KAPSELIT

Laadukkaan arabican ja jännittävän intensiivisen robustan yhdistelmästä syntyy maukas, pehmeä ja raikas Lungo-sekoitus, jossa on häivähdys mausteisuutta ja puumaisuutta. Helppo kahvi ja miellyttävä jälkimaku. Uudet tyylikkäät alumiinikapselit!

Paahtoaste 6/12.

Tuote on saatavana 10 kapselin pakkauksessa.


JACOBS espresso classico -kapselit

Tasapainoinen espressosekoitus, jossa laadukasta arabicaa täydentää ripaus robustaa. Miellyttävän makea kahvi ja täyteläinen jälkimaku. Uudet tyylikkäät alumiinikapselit!

Paahtoaste 7/12.

Tuote on saatavana 10 kapselin pakkauksessa.


JACOBS LUNGO INTENSO -KAPSELIT

Jacobsin uutuuskapseli. Lungo 8 Intenso -espressokapseleiden sydän on korkealaatuisen arabican ja intensiivisen robustan yhdistelmä. Tämä sekoitus paljastaa Jacobs-kahvin voimakkaan, sydämellisen ja runsaan maun. Uudet tyylikkäät alumiinikapselit!

Voimakas ja runsas. Paahtoaste 8/12.

Tuote on saatavana 10 kapselin pakkauksessa.


JACOBS ESPRESSO INTENSO -KAPSELIT

Viimeiseen tippaan saakka intensiivinen espresso tekee vaikutuksen. Siinä yhdistyvät robustan mausteinen makeus ja arabican hedelmäisyys. Lopputuloksena on voimakas espresso, jossa on pitkä jälkimaku. Uudet tyylikkäät alumiinikapselit!

Paahtoaste 10/12.

Tuote on saatavana 10 kapselin pakkauksessa.